Personvernerklæring

Hvem er vi

Produktene Lokk og kniv, er laget av:

Theresmore Oy / KitchenLine Finland
Nuijamiestentie 9
37120 Nokia
Finland

Du finner den engelske nettsiden her https://www.lidandknife.com.

Data vi samler inn

Når du besøker nettstedet, samler vi inn data om:

 • Hvilke produkter du har sett på. Vi bruker disse opplysningene til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett på.
 • Hvor du befinner deg, IP-adresse og informasjon om nettleser. Vi bruker disse opplysningene til å gi deg lokal informasjon om eventuelle avgifter og fraktkostnader.
 • Leveringsadresse. Denne informasjonen er nødvendig for oss, for å informere deg om fraktkostnader før du sender inn en bestilling.
  Vi bruker informasjonskapsler (cookies) i nettleseren for å lagre innholdet du har i handlekurven.

Når du sender inn en bestilling, spør vi om

 • hva du heter
 • fakturaadresse
 • leveringsadresse
 • e-postadresse og telefonnummer
 • og eventuelt kontoinformasjon, slik som brukernavn og passord.

Vi bruker disse opplysningene til følgende formål:

 • For å sende deg informasjon om kontoen din og bestillingen
 • For å besvare forespørsler, inkludert refusjoner eller klager
 • For å behandle betalinger og forhindre svindelforsøk
 • For å opprette en konto for deg i nettbutikken
 • For å godta alle juridiske forpliktelser, slik som betaling av merverdiavgift og andre avgifter
 • Til å forbedre nettbutikken
 • For å sende deg markedsføringsmeldinger hvis du velger å motta disse.

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene brukes i forbindelse med betaling, for å fylle ut feltene ved fremtidige bestillinger.

Vi lagrer ikke kredittkortinformasjon, disse opplysningene sendes via et betalingsmellomledd (Paytrail). Vi mottar bare informasjon om at betalingen ble godkjent.

Hvis du legger igjen kommentarer eller skriver produktomtaler, blir også disse lagret.

Kommentarer

Nå brukere sender kommentarer, innhenter vi informasjonen på kommentarskjemaet, i tillegg til brukerens IP-adresse og informasjon om nettleserversjon for å identifisere spam.

Når besøkende legger igjen kommentarer på dette nettstedet, innsamler vi informasjonen vist i kommentarfelt, inkludert IP-adresse og nettleserversjon. Anonymisert hash-informasjon som kommer fra en e-postadresse, kan bli sendt til Gravatar for å vite om den som kommenterer er en bruker av tjenesten. Personvernerklæringen til Gravatar finner du her: https://automattic.com/privacy/.

Kontaktskjema

Når det gjelder kontaktskjemaene, lagrer vi opplysningene du legger inn i skjemaet, slik at vi kan svare på meldingen og gi kundeservice.

Informasjonskapsler (cookies)

Hvis du oppretter en kundekonto for tjenesten og logger inn på nettstedet, så setter vi en midlertidig informasjonskapsel som avgjør om nettleseren din støtter informasjonskapsler eller ikke. Denne informasjonskapselen inneholder ikke personopplysninger og slettes når nettleservinduet lukkes.

Nå du logger inn, setter vi flere informasjonskapsler som lagrer innloggingen og viser innstillinger. Informasjonskapsler som benyttes til innlogging slettes innen to dager, og informasjonskapsler relatert til å vise innstillinger slettes etter ett år. Hvis du velger «husk meg» ved innlogging, blir innloggingsopplysningene beholdt i to uker. Hvis du logger ut, blir informasjonskapslene tilknyttet innlogging slettet samtidig.

Innhold som tilhører andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innhold fra andre nettsteder (slik som videoer, bilder, artikler osv.) Åpner du slik innhold, som er importert fra andre nettsteder, tilsvarer å ha en besøkende som besøker en tredjepart på egenhånd.

Disse nettstedene kan innhente personopplysninger, bruke informasjonskapsler, legge igjen sporingskapsler fra tredjepart og overvåke samhandlingen du har med dette innholdet, inkludert sporing av samhandling hvis og når du er innlogget på nettstedet.

Analyser

Nettstedet bruker ikke analyser.

Hvem kan vi dele personopplysninger med

Hvis du ber om gjenoppretting av passord, vil IP-adressen din sendes med den e-postadressen som sendes i forbindelse med gjenoppretting.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene

Generelt beholder vi opplysningene så lenge behovet er tilstede for de formålene nevnt ovenfor. Vi beholder opplysningene så lenge vi er lovpålagt å lagre opplysningene. For eksempel, vi lagrer bestillingsinformasjon i ett år for skatt- og regnskapsmessige forhold. Opplysningene inkluderer navn, e-postadresse og faktura- og leveringsadresser.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentarer og tilknyttet metadata beholdt inntil videre. Dette er fordi vi automatisk kan gjenkjenne og godkjenne påfølgende kommentarer istedenfor å holde dem i moderatorkø.

Vi lagrer opplysninger om brukerprofil på registrerte brukere (hvis aktuelt). Alle brukere har når som helst anledning til å se, redigere og slette personopplysninger. Det er bare brukernavnet som ikke kan endres. Nettsideadministratorer kan se og redigere opplysninger på brukerprofilene.

Dine rettigheter vedrørende personopplysninger

Hvis du har en brukerkonto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, så kan du be om en oversikt over personopplysningene, inkludert eventuelle personopplysninger du har gitt til oss. Du kan også be om å få slettet egne personopplysninger. Rettigheten til å slette egne personopplysninger gjelder ikke personopplysninger som vi er pålagt å lagre for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvem vil ha tilgang til opplysningene

Opplysningene vil være tilgjengelige for de ansatte som ekspederer bestillinger. Til feilsøking, vår tjenesteleverandør Adarok Oy, kan av berettigede tekniske årsaker behandle dine personopplysninger i henhold til prinsippene i sin egen personvernerklæring

Betalinger

Paytrail Oyj (2122839-7), samarbeider med finske banker og kredittinstitusjoner som betalingsleverandør. Paytrail Oyj, vises som betalingsmottaker på bankutskriften eller kortfakturaen og formidler betalingen til nettbutikken. Paytrail plc, er lisensiert som en betalingsinstitusjon. Ved eventuelle klager, ta primært kontakt med selgeren av produktet.

Paytrail Oyj, organisasjonsnummer (Finland): 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: +358 (0)20 718 1830
www.paytrail.com

Deling av informasjon med tredjeparter

Vi gir ikke informasjon til tredjeparter

Personopplysningene du gir til oss vil ikke sendes eller lagres utenfor EU. E-post som sendes til deg fra tjenesten, rutes gjennom datasenteret Frankfurt AWS. Likevel, den endelige e-postrutingen er ikke under vår kontroll, men avhengig av lokaliseringen av den e-postserveren du benytter.

Tilleggsopplysninger

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Alle opplysninger du legger igjen på våre nettjenester, er beskyttet både online og offline. Alle sensitive opplysninger som legges igjen er beskyttet av kryptering for å forhindre at utenforstående får tilgang. Vi bruker SSL-kryptering i nettbutikken, som er det vanligste krypteringssystemet på Internett, og brukes av nettbanker til for eksempel å beskytte egne dataoverføringer.

Både vi og vår tjenesteleverandør har adekvate tekniske og organisatoriske sikkerhetsprosedyrer tilstede for å beskytte all informasjon vi har lagret mot tap, misbruk, uautorisert bruk, offentliggjøring, manipulering og ødeleggelse.

Hvordan vi håndterer informasjonssikkerhetsbrudd

I tilfelle datainnbrudd, rapporteres sikkerhetsbruddet i henhold til gjeldende lovverk.

Tredjeparter som vi innhenter personopplysninger fra

Vi innhenter ikke personopplysninger fra tredjepart.