Vilkår og betingelser

Generelt

Theresmore Oy (3177847-2), Nuijamiestentie 9, Nokia 37120; selger produkter til bedrifter og enkeltpersoner i EU. Disse fraktvilkårene gjelder for bestilling av produkter i nettbutikken, samt levering av større partier til grossist.

Disse fraktvilkårene er gyldige fra 1.1.2021. Vi kan fra tid til annen ensidig endre fraktvilkårene, vi anbefaler å lese fraktvilkårene på forhånd hver gang du bestiller produkter fra nettbutikken eller legger inn en grossistbestilling med egen avtale.

Produkter og produktpriser

Detaljene og prisene på produktene presenteres sammen med produktpresentasjonene på hvert produkt. Vi forbeholder oss rettigheten til å endre priser og fraktkostnader, det anbefales å kontrollere prisene i handlevognen før du godkjenner bestillingen. Prisene på produktene inkluderer 24% MVA, merverdiavgiften vises i handlevognen og på ordrebekreftelsen.

Ved grossistsalg, presenteres eller leveres produktdetaljer og priser på en individuell basis. Produktprisene inkluderer 24% MVA, som vises i prislistene og på tilbud.

Fraktkostnader

Fraktkostnader for kjøp utført i nettbutikken er inkludert i produktprisen.

Ved grossistkjøp, vil fraktkostnader som eventuelt belastes for bestillingen, være avhengig av selve produktet (f.eks. vekt, emballasje) og den valgte fraktmetoden. Kostnadene legges til det totale bestillingsbeløpet automatisk.

Bestilling og kontrakt

I nettbutikken. Der kan du bestille produktene på nettsiden til nettbutikken, ved å overføre varene til handlevognen og bekrefte bestillingen og betalingen for innholdet i handlevognen under betalingstjenesten. Når du bestiller fra nettbutikken, er det påkrevd å lese og godta gjeldende fraktvilkår. Du forstår at bestillingen, som du har godtatt og bekreftet, er (bortsett fra som angitt nedenfor med hensyn til angrerett) bindende og oppretter en avtale mellom oss med disse fraktvilkårene.
Ved grossistkjøp, utføres bestillingen gjennom vår representant via e-post, telefon eller på andre personlige måter.

Betaling og betalingsmetoder

I nettbutikken kan du betale for bestillingen med betalingsmetodene tilgjengelig i handlevognen.
Ved grossistkjøp, er betalingsmetoden faktura. Faktureringsalternativene er i utgangspunktet elektronisk fakturering og e-postfakturering.

Bestillings- og betalingsbekreftelse

Etter en bestilling i nettbutikken, får du en tilsendt en ordrebekreftelse på e-post, husk å legge inn e-postadressen når du legger inn en bestilling. Ordrebekreftelsen bekrefter også betalingsmetoden som ble brukt. Hvis vi av en eller annen uventet grunn ikke klarer å å bekrefte bestillingen, varsler vi deg via e-post så raskt som mulig.

Ved grossistkjøp, får du tilsendt en ordrebekreftelse til den e-postadressen som er oppgitt.

Fraktmetode

Når det gjelder netthandel, leverer vi bestillingen ved bruk av fraktmetoden nevnt på nettsiden, som du velger i forbindelse med bestillingen.

Ved grossistkjøp, utføres frakten gjennom Matkahuolto. Fraktprisen avgjøres i henhold til den gyldige prislisten til Matkahuolto.

Leveringstid

Hvis bestillingen inneholder maksimalt 100 enheter av hver produktmodell, er leveringstiden maksimalt 7 dager. Hvis bestillingen inneholder maksimalt 500 enheter av hver produktmodell, er leveringstiden maksimalt 21 dager. Leveringstiden for større forsendelser avtales på en individuell basis.

Angrerett og returrett

Som forbruker, har du i henhold til finsk forbrukervernlovgivning, rett til å kansellere bestillingen ved å gi oss beskjed senest 14 dager etter mottak av varene eller siste vareparti, eller ved tilfeller av regelmessig varelevering, det første varepartiet.

Kanselleringsmelding må gjøres skriftlig til e-postadressen nedenfor.

Produkter som sendes i retur må være pakket i originalemballasjen, være ubrukt og forsvarlig pakket for returfrakt.

Dersom transaksjonen kanselleres, skal varene returneres uten opphold og senest 14 dager etter at angremeldingen er sendt til returadressen nedenfor. Den som returnerer varene, må ved behov bevise at varene er returnert i tide, for eksempel med returkvittering. Den som returnerer varene må betale kostnadene for returfrakten. Disse kostnadene blir ikke refundert til den som returnerer varene.

Ved retur av en levert bestilling, må navn, kontaktinformasjon og bankkontonummer inkluderes for å motta refusjon.

Vi vil deretter refundere pengene du betalte for bestillingen uten forsinkelser, i henhold til forbrukervernloven.

Vår returadresse:

Theresmore Oy, Nuijamiestentie 9, 37120 Nokia, Finland

Leveringskontroll, feil og tvistesituasjoner

Kontroller forsendelsen umiddelbart etter mottak. Dersom produktet er tapt eller skadet under transport, eller på annen måte ikke samsvarer med bestillingen eller er defekt, må det rapporteres så raskt som mulig, og senest innen 14 dager til e-postadressen oppgitt nedenfor, så blir vi enige om hvordan feilen kan rettes. Ved forbrukerkjøp, forholder vi oss til forbrukervernloven og de gjeldende, obligatoriske ansvarsbestemmelser ved eventuelle feil.

Kundeservice

Våre ansatte vil assistere deg med eventuelle spørsmål du har om bestillingen. Kontakt oss via e-postadressen: mikko@kitchenline.fi

Ansvarsbegrensning

Theresmore Oy, skal ikke holdes ansvarlig for indirekte skader eller følgeskader eller andre skader knyttet til bestillingen, leveransen eller produktet eller for noe av det ovennevnte, med mindre en ufravikelig bestemmelse i forbrukervernloven eller annen ufravikelig lov bestemmer noe annet for slik skade.

Tvister

Vi vil gjøre vårt beste for å løse eventuelle tvister angående bestillingen, primært ved forhandlinger, kontakt i første omgang vår kundeservice for å løse forholdet.

Dersom tvisten rundt salgskontrakten ikke kan løses gjennom forhandlinger mellom partene, kan forbrukeren henvise saken til Forbrukertvistnemnda (www.kuluttajariita.fi). Før du tar saken til Forbrukertvistnemnda, må forbrukeren kontakte det finske Forbrukerrådet (www.kuluttajaneuvonta.fi).